Avís legal

Avís legal

Cocarmi.cat és un domini a internet amb titularitat de COCARMI, C/ Sepúlveda, 1 (edifici ONCE), 08015 BARCELONA.

Els continguts, organització i elecció d’enllaços interessants han estat seleccionats i coordinats amb la finalitat de facilitar la informació relacionada al visitant de la web.

El disseny i estructura de navegació han estat realitzats per Fundosa Teleservicios S.A.

El contingut de la web ha estat elaborat per COCARMI.

L’accés a la web de COCARMI, així com l’ús que pugui fer-se de la informació que conté, són de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari.

COCARMI no es responsabilitzarà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se de l’ús d’aquesta web o dels seus continguts, inclosos danys informàtics i la introducció de virus, amb excepció de totes aquelles actuacions que resultin de l’aplicació de les disposicions legals a les quals s’ha de sotmetre l’estricte exercici de les seves competències.

COCARMI desenvoluparà els esforços precisos per a evitar errors i, si escau, reparar-los o actualitzar-los com més aviat millor, no podent garantir la seva inexistència, ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat. Si troba algun error, per favor notifiqui’ns-el a technosite@technosite.es.

La informació que es difon per aquest mitjà es fa únicament a títol informatiu, reservant-se COCARMI el dret d’eliminar o suspendre la seva difusió, total o parcialment, i de modificar l’estructura i contingut d’aquest lloc web sense avís previ, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. El propòsit de COCARMI és mantenir la qualitat i actualització d’aquesta informació i evitar i minimitzar possibles errors causats per fallades tècniques. No obstant això, no garanteix que aquest servei no sigui interromput o afectat per aquestes fallades.

COCARMI no es fa responsable de les opinions de tercers que hagin estat publicades en mitjans de comunicació, i que puguin ser difoses a través del Portal web.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta WEB sense citar el seu origen i sol•licitar autorització expressa de l’empresa.

Contacte premsa

Tel. 932289368

secretaria@cocarmi.cat