Qui som

Coneix el nostre equip humà

Frederic Crespo
Frederic Crespo
Vicepresident 4t de COCARMI
President de Cocemfe Catalunya

Nascut el 16 d'abril de 1961, és llicenciat en Arquitectura. Arquitecte de professió, va iniciar la seva marxa professional participant en la   rehabilitació de l'Estació de França, de Barcelona. Una vegada finalitzat el projecte es va incorporar a la gestió de la creació i posada en marxa de la Universitat Pompeu Fabra. En 2002 va ser contractat com a arquitecte responsable de les construccions efímeres del Fòrum Universal de les Cultures que es va celebrar a la Ciutat Comtal a l'estiu del 2004. El mateix any 2004 comença a treballar en Fira 2000, patrimonial de Fira de Barcelona, per a construir el nou recinte firal de Barcelona. Finalitzat el projecte de la nova fira de Barcelona, en 2009, és el responsable de projectes i obres de la rehabilitació del Recinte Modernista de Sant Pau, obra de l'arquitecte Lluís Domènench i Montaner, el conjunt modernista més important d'Europa. En l'actualitat, sempre formant part de Fira 2000, la seva activitat professional està directament enfocada en l'ampliació de Fira Barcelona Gran Via i l'ampliació i rehabilitació del recinte firal de Montjuïc.

2019 Medalla al Mèrit Civil amb motiu del cinquè aniversari del regnat de Felip VI en reconeixement del seu compromís personal i contribució social. 

FUNDACIO STEP BY STEP

La Fundació Step by Step, constituida l’any 2007, és una entitat sense ànim de      lucre dedicada a la rehabilitació per a persones afectades de patologia neurològica especialment en el cas de lesió medul·lar, ICTUS, traumatisme cranioencefàlic, esclerosi múltiple, esclerosi lateral amiotròfica, neuropediatria i malalties neuromusculars. 

En el convenciment que nomès en les millors condicions possibles és factible una òptima adaptació personal, mental, emocional i social a la nova situació del lesionat neuròlogic, la Fundació Step by Step va apostar des dels seus inicis per la indagació i la cerca dels tractaments més avançats per a trobar l’excel·lencia en la rehabilitació que repercuteixi en una millora de la qualitat de vida de la persona per a aconseguir la major autonomia personal.

 

Coneix el nostre Equip humà

Mercè Batlle

Mª Mercè Batlle

Presidenta COCARMI
Presidenta de FEPCCAT
Víctor Galmés

Víctor Galmés

Vicepresident 1er de COCARMI
Director de DINCAT
Albert Carbonell

Albert Carbonell

Vicepresident 2n de COCARMI
President d'ECOM
Eva Barta,  vicepresidenta 2ª de Salut Mental Catalunya

Eva Barta

Vicepresidenta 3a de COCARMI
Vicepresidenta 2ª de la Federació Salut Mental Catalunya
Frederic Crespo

Frederic Crespo

Vicepresident 4t de COCARMI
President de Cocemfe Catalunya
David Bernardo

David Bernardo

Secretari general de COCARMI
President del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya.

Raimon Jané

Tresorer de COCARMI
President d'ACAPPS

Vocalies 1,2,3,4 i 5

Glòria Canals, Albert R.Caselles, Neus Payerol,
Antonio Cabrera i Josep Maria Solanellas