Una delegació xinesa del sector de la discapacitat visita el COCARMI

destacat

Els membres del COCARMI i de la delegació xinesa que van participar en la reunió

Barcelona, 25 d'octubre de 2017.- Una delegació de la Federació de Persones amb Discapacitat de la prefectura xinesa de Changzhou va visitar dilluns el COCARMI. La delegació estava formada pel  vicepresident de la federació, Wang Hong, el director de l'oficina de la federació, Tang Shanhong, la directora dels serveis centrals de rehabilitació de l'oficina, Sun Huiqing, el president del districte de Zhonglou d'aquesta prefectura, Cao Jiakang, el president del districte de Xinbei, Wei Bofu, i per la traductora, Chen Hefen.

Per part del COCARMI hi van assistir el president, Antonio Guillén, les vicepresidentes Rosa Cadenas (DINCAT) i Pilar Díaz (COCEMFE Catalunya), el vocal Antonio Martínez, (FESOCA), Josep Giralt en representació d'ECOM, Úrsula Reales en representació de DOWN Catalunya i la secretària tècnica, Meritxell Caralt.

Durant la reunió es va parlar de la realitat social dels respectius territoris (Catalunya i Changzhou), dels objectius de les respectives entitats i la seva composició i estructura. També es va analitzar la situació de l'accessibilitat a Catalunya, el seu desenvolupament normatiu, així com la importància d'incloure elements d'accessibilitat cognitiva i de la comunicació, no només relatius a les barreres físiques, en els projectes d'accessibilitat. Una altra de les qüestions abordades va ser el funcionament i tipus de serveis de rehabilitació dirigits a les persones amb discapacitat.

 

Contacte premsa

Tel. 932289368

secretaria@cocarmi.cat