Les teves queixes sobre les places d'aparcament reservades, a la campanya HAccesibilidad

destacat

Plaça d'aparcament reservada al pàrking d'un hospital

5 de maig de 2017.- Tens una plaça d'aparcament reservada a persones amb mobilitat reduïda i és ocupada per un vehicle que no és el teu? Trobes prou places reservades als aparcaments públics, de centres comercials, etcètera? Són respectades? Creus que n'hi hauria d'haver més?

Si tens alguna queixa o denúncia sobre aquest tema, fes-la pública dins la campanya Horizonte Accesibilidad 4 diciembre 2017 impulsada pel Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI). La campanya dedica el mes de maig a recollir les queixes i denúncies relacionades amb el mal ús i la manca de places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

Així, recorda que aquestes places són molt necessàries perquè els seus usuaris puguin desplaçar-se en igualtat de condicions, evitant, entre altres coses, barreres arquitectòniques, i facilitant-los l'aparcament.

La campanya, que té el seu propi perfil de twitter, @HAccesibilidad, vol conscienciar sobre l'accessibilitat universal com a qüestió de drets humans i lluitar contra les barreres que encara patim les persones amb discapacitat, les quals suposen una discriminació i una violació dels nostres drets. La campanya fa èmfasi que tots els productes, béns, entorns i serveis siguin accessibles, d'acord amb els criteris d'accessibilitat universal.

Si et sents discriminat/da per la manca o el mal ús d'aquestes places, no dubtis i denuncia-ho. Ara és el moment!

Com ho pots fer?  A través de: Twitter, seguint el perfil @H_Accesibilidad i utilitzant l'etiqueta #HAccesibilidad; Facebook, clicant "M'agrada" i compartint la pàgina https://www.facebook.com/Horizonte.Accesibilidad.4.12.2017; i correu electrònic, escrivint a horizonteaccesibilidad2017@cermi.es. 

Contacte premsa

Tel. 932289368

secretaria@cocarmi.cat