La tecnologia, eix del 14è congrés dels cermis autonòmics

destacat

3 de desembre de 2018.- Una vuitantena de representants dels cermis (les plataformes de la discapacitat de les diferents comunitats autònomes) es van reunir dijous 29 i divendres 30 de novembre a l'hotel Ilunion Barcelona en el marc del 14è Congrés de cermis autonòmics, que duia per títol La tecnologia: obre camins per a les persones amb discapacitat?

Organitzat pel COCARMI i pel Comitè Estatal de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), va analitzar l'impacte, les barreres i les oportunitats de l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el dia a dia del col·lectiu, en el seu accés a la formació i al mercat laboral i com a eines per contribuir a reduir la bretxa de gènere i facilitar la vida en l'entorn rural. També es va parlar, entre altres temes, dels projectes del Fòrum Europeu de la Discapacitat (EDF) en matèria de TIC a la Unió Europea (UE). A més, es van organitzar activitats complementàries, com una visita al Parlament de Catalunya, on els congressistes van ser rebuts pel seu president, Roger Torrent, i un sopar oficial a la Fonda España.

El congrés, que es va fer a Barcelona coincidint amb el vintè aniversari del COCARMI, va ser possible gràcies a la col·laboració de l'Obra Social "La Caixa", la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.  El proper congrés serà l'octubre del 2019 a Santiago de Compostela i estarà organitzat per CERMI Galicia, que l'any que ve celebra els seus primers 20 anys de vida.     

Podeu conèixer més detalls de les diferents ponències i taules rodones en els enllaços que teniu a continuació:

 

 

 

Manifest de Barcelona del 14è congrés de cermis autonòmics

Contacte premsa

Tel. 932289368

secretaria@cocarmi.cat