La pel·lícula 'Campeones' i el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, dos dels guardonats dels premis CERMI 2018

destacat

Cartell de la pel·licula Campeones

25 de setembre de 2018.- El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), principal plataforma del sector a l'estat i del qual formem part, ha donat a conèixer els seus premis anuals, que reconeixen les iniciatives d'entitats i persones per afavorir la inclusió de les persones amb discapacitat en els diferents àmbits de la vida, així com projectes relacionats amb l'accessibilitat universal, la participació en les institucions, la perspectiva de gènere o la recerca, entre altres camps, que contribueixen al benestar de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

En les seves diferents categories, els guardonats són:

Inclusió Laboral: Federació d'Almeria d'Associacions de Persones amb Discapacitat, FAAM.

Investigació Social i Científica: a Santiago Muñoz Machado, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat Complutense de Madrid i acadèmic de la Reial Acadèmia Espanyola i de la Reial Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques.

Acció Social: Consell General de l'Advocacia Espanyola-Fundació de l'Advocacia Espanyola.

Accessibilitat Universal-Fundación Vodafone: la Casa Encendida de Madrid.

Acció Cultural Inclusiva: el llargmetratge "Campeones", del director Javier Fesser.

Fundació CERMI Mujeres - Acció en benefici de les Dones amb Discapacitat: el premi s'ha concedit de manera compartida a la producció audiovisual "Jo somiava", de la directora i realitzadora Mabel Lozano, i al Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

Mitjans de Comunicació i Imatge Social de la Discapacitat: el periodista José Julián Panxa Bravo.

Millor acció autonòmica i / o local: Oficina Tècnica d'Accessibilitat de Ceuta, OTACE, de la Conselleria de Foment de la Ciutat Autònoma de Ceuta.

Responsabilitat Social Empresarial / Discapacitat: la iniciativa Premi Integra del BBVA.

Millor Pràctica de cooperació associativa: el programa "Promoció de l'Assistència Personal per a Persones amb Discapacitat" de PREDIF Castella i Lleó, la Federació Salut Mental Castella i Lleó i la Gerència de Serveis Socials de la Junta de Castella i Lleó.

Activista-Trajectòria Associativa: premi concedit de manera compartida a les activistes Pilar Ramiro Collaret, presidenta de COAMIFICOA fins 2017; Amalia Diéguez Ramírez, expresidenta de FEDACE, i Joan Planells Gisbert, expresident del CERMI Comunitat Valenciana.

Institucional: el Ministeri d'Hisenda, per impulsar la Llei de Contractes del Sector Públic.

Podeu conèixer més detalls dels premis, dels guardonats i del jurat clicant AQUÍ

 

Contacte premsa

Tel. 932289368

secretaria@cocarmi.cat