El 15 de juliol, últim dia per presentar-vos als Premis Cermi 2018

destacat

El valor de la unidad, lema del CERMI

18 de juny de 2018.- El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha convocat l'edició 2018 dels seus premis, que guardonen les iniciatives, accions o tasca de persones o institucions en una dotzena d'àmbits, que van des de la inclusió laboral a la recerca social i científica, passant per l'accessibilitat universal, l'esfera institucional i el gènere, els mitjans de comunicació, la responsabilitat social empresarial o la millor pràctica de cooperació associativa, entre d'altres.

Aquests premis són un reconeixement i una expressió de gratitud a la solidaritat demostrada per la societat amb els objectius defensats per les organitzacions de les persones amb discapacitat i de les seves famílies. Alhora, són una forma de  divulgar casos de bones pràctiques que poden servir d'exemple a altres persones, administracions, empreses o organitzacions sense ànim de lucre.

El termini de presentació de candidatures conclou el proper 15 de juliol i el guardó és una escultura commemorativa. Per més informació sobre les diferents categories i bases de la convocatòria cliqueu AQUÍ

 

 

Contacte premsa

Tel. 932289368

secretaria@cocarmi.cat