Abans d'anar a votar el 21D, conegueu les propostes socials dels diferents partits

destacat

Un dels logotips que identifica les eleccions al Parlament del proper dijous 21 de desembre

18 de desembre de 2017.- Ja heu decidit el vostre vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper dijous 21 de desembre? Tant si l'heu decidit com si encara dubteu, potser us interessarà conèixer les propostes en matèria social i discapacitat de les principals formacions  polítiques que concorren als comicis (Junts per Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans, PSC-PSOE, Catalunya en Comú-Podem, Partit Popular i Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

Tractant-se d'un àmbit que afecta especialment la salut i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, posem a disposició de tota la ciutadania un quadre que reuneix els compromisos inclosos als diferents programes i amb el qual podreu valorar, analitzar i comparar les diferències entre partits, la qual cosa pot ajudar a decidir el vot tenint en compte les prioritats i necessitats de cada persona.

Entre les idees incloses als programes figuren, per exemple, impulsar una nova llei d'autonomia personal de Catalunya, dissenyar el Pacte Nacional per a la Dependència, integrar els serveis socials amb els de salut o crear un únic sistema assistencial cent per cent públic.

Aprovar un pla de xoc de la dependència per resoldre les llistes d'espera, posar en marxa un pla social d'acció comunitària inclusiva per abordar l'exclusió social, desenvolupar nous models residencials i revisar la figura de l'assistent personal, actualitzar la cartera de serveis socials i una nova llei de contractació de serveis a les persones són altres mesures incloses en alguns programes electorals. 

Podeu accedir a les diferents propostes al PDF adjunt

Propostes socials dels programes electorals dels partits que concorren al 21D

Contacte premsa

Tel. 932289368

secretaria@cocarmi.cat